Protestantse Gemeente Oudega (W) c.a.

Jeugd- en jongerenwerk

De jeugd hoort er in de kerk helemaal bij. Vanaf het allereerste begin willen we jongeren betrekken bij de kerkgemeenschap en hen helpen bij de groei van hun geloof. Eerst zijn het de volwassenen die het vóór hen organiseren, maar naarmate ze ouder worden, worden ze uitgedaagd ook zelf actief mee te denken en activiteiten zelf (mee) uit te voeren.

De werkgroep Jeugd en Jongeren biedt diverse activiteiten aan, die er opgericht zijn om kinderen, tieners en jongeren uit te dagen tot eigentijdse, persoonlijke en creatieve ervaringen van Gods aanwezigheid samen met anderen. De kinderen zijn hiervoor elke zondag welkom bij één van de jeugddiensten en door de week bij jeugdclub en catechisatie. In onze agenda kun je zien wanneer deze activiteiten gepland staan.

Je kunt ons eveneens volgen via Facebook.

Dat je de weg mag gaan die je goed doet,
dat je opstaat wanneer je valt,
dat je mens mag worden in Gods ogen
en die van anderen.